El segon Festival VEUS abaixa el teló amb una assistència de públic de 1.900 persones

La capital de la Garrotxa ha gaudit durant quatre dies de la segona edició del Festival VEUS. L’esdeveniment ha comptat amb actuacions de nivell, de grups com Gema4, The Sons of Pitches, Solala o les finalistes del concurs Oh Happy Day de TV3, Sound Six.


El festival VEUS ha tancat la seva segona edició amb una bona resposta de públic, durant els 4 dies prop de 1.900 persones han assistit als concerts i tallers de l’esdeveniment. Més de 120 persones han participat a les sessions formatives del festival VEUS. La meitat dels assistents han estat de la comarca i la resta d’altres municipis catalans, majoritàriament de les comarques de Barcelona.

Els concerts amb més assistència de públic han estat el de divendres a càrrec de les Sound Six, finalistes del programa ‘Oh Happy Day!’, que van omplir el Teatre Principal, el de Gema4 de dissabte a la tarda a la Sala El Torín i el de The Sons of Pitches de dissabte al vespre al Teatre Principal. Les corals locals també han tingut un paper destacat al VEUS 2017, atraient a centenars de persones amb els seus mini-concerts al pati de l’antic Hospital i a la plaça del Carme.

x