La cap de llista per Girona de JuntsxCat Gemma Geis visita Olot i es compromet amb la variant

En el marc de la campanya de les eleccions del proper 21 de desembre, la candidata gironina de la llista de JuntsxCat, que encapçala Carles Puigdemont, Gemma Geis, va ser a Olot aquest cap de setmana. Geis va presentar el seu partit com la opció que Rajoy no vol que guanyi, i la millor per recuperar les institucions catalanes i implementar la república. També va refermar el seu compromís per tirar endavant la Variant d’Olot.

Amb una passejada pel Mercat d’Olot, la fins ara Vicerectora de la Universitat de Girona i número 1 per la demarcació a l’anomenada llista del President, Gemma Geis, va explicar a Olot la proposta del seu partit de cara a les eleccions del 21 de desembre. La candidata gironina de Junts per Catalunya, que es presenta com a independent, va qualificar aquests comicis d’excepcionals pel fet que diversos candidats es trobin entre la presó i l’exili. És el cas del seu cap de llista, el president de la Generalitat cessat Carles Puigdemont. Creu que la seva victòria tindria la millor lectura en clau internacional.

Pel que fa a les propostes per a la capital garrotxina, Geis va refermar el compromís que ja va expressar en el seu moment el conseller Josep Rull per fer avançar la variant d’Olot. En la seva visita a Olot, Geis va estar acompanyada dels candidats garrotxins Francesc Ten i Nuria Roig, que van en setena i desena posició a la llista per Girona. També l’alcalde de Calonge i onzè candidat, Jordi Soler, i diversos membres del PDecat d’Olot. A la llista també hi figura l’alcalde de Besalú, Lluís Guinó, com a número 5.