La Garrotxa registra una ocupació mitjana del 80,3% durant els dies de pont i Olot un 70%

Olot i la Garrotxa han registrat dades d’ocupació positives durant aquest pont. L’ocupació mitjana als allotjaments d’Olot ha estat superior al 70%, 7 punts per sobre del 2016. A la comarca l’ocupació ha estat del 80,3%, un 20% més que les dades de l’any passat.

L’Oficina de Turisme d’Olot ha atès aquests dies de pont 1.348 persones. Divendres 506 persones van demanar informació a l’Oficina, xifra que no es registrava des del 2010. Un 37% dels visitants que han fet estada a Olot ho han fet per l’oferta cultural i un 28% per la natura. L’ocupació mitjana als allotjaments d’Olot ha estat superior al 70%, un 7% més que el 2016.

Pel que fa a la Garrotxa, les dades encara van més a l’alça. el turisme rural ha registrat una ocupació mitjana del 97%, els apartaments i habitatges d’ús turístic un 95,4%, els càmpings un 80% i els hotels i les pensions un 69%. La Fageda d’en Jordà, com és habitual, va ser un dels espais més concorreguts. Segons els establiments la majoria de les reserves a la comarca han estat de parelles i famílies majoritàriament del territori català.