Olot Cultura presenta les activitats que ompliran de cultura la Garrotxa de gener a juny del 2018

Cinema, teatre, exposicions, lletres, circ, xerrades, dansa, tradicions, música i molt més. Avui s’ha presentat el calendari de propostes culturals d’Olot Cultura amb activitats ben variades com el projecte womart, d’art urbà i talent femení, l’obra Cyrano, de Lluís Homar, o l’arribada de Càntut i Mishima a la Garrotxa.

Alba Danés és la creadora de la fotografia que dóna imatge a la portada de l’edició d’enguany de la programació d’Olot Cultura de gener a juny del 2018. La protagonista llueix una diadema de fajol blanc per traslladar-nos als nostres caps l’ànima de la cultura.
Una edició, la de l’any que ve, que arriba plena d’activitats culturals, com els més de 50 concerts que es podran viure a la comarca. La programació és eclèctica en formats, estils, horaris i espais. Propostes de Jazz, amb els MAP, format per Mezquida, Aurignac i Prats, Càntut, de Carles Belda i Carles Sanjosex, o Carlos Grass, amb un concert renaixentista amb viola de mà. Respecte a les activitats que tindran lloc als museus, es podrà veure una exposició de ceràmica japonesa contemporània, una instal•lació de Jordi Isern, o una exposició dedicada a Sadurní Brunet, així com la pintura paisatgística de Vicenç Masdemont. També hi haurà la clausura de l’exposició dedicada a Josep Clarà. Quant a les arts escèniques, hauran propostes de teatre de gran format de dramaturgs de reconegut prestigi internacional i nacional. El Cyrano de Lluís Homar, Clara Segura amb Bodas de Sangre o Vicky Peña amb La Visita de la bella dama. La oferta cultural la completen el Sismògraf, el festival de literatura MOT, Els grans interrogants de la ciència i moltes activitats més.