La Carnisseria Celi fa tretze anys que ofereix els seus productes al carrer Sant Ferriol d’Olot

Avui a l’espai Amb Identitat de Les Notícies anem fins al carrer Sant Ferriol. Allà hi trobem el comerç en el que ens endinsarem, la Carnisseria Celi.

Al carrer Sant Ferriol número 9 hi trobem la Carnisseria Celi. Un establiment que porta tretze anys oferint els seus productes al centre de la ciutat. A la Carnisseria Celi la majoria de productes són d’elaboració pròpia, i també en tenen per a celíacs. El públic d’aquest establiment és variat, atenen a clients de totes les edats.

Un dels seus productes més característics és el secret marinat. Ara, durant la campanya nadalenca els productes que més sortida tenen són el pollastre farcit, l’espatlla de xai o el filet de vedella. Amb més d’una dècada d’experiència, el tracte proper els ha ajudat a fidelitzar la seva clientela