La junta del CN Olot es mostra confiada en aprovar el finançament de la primera fase de reforma de les instal·lacions

El Club Natació Olot vol aprovar aquest dissabte, en assemblea extraordinària, el pla de finançament per reformar la zona d’aigües de les instal·lacions de Les Tries. La junta no es planteja cap altre escenari que no sigui el suport a l’increment de dos euros mensuals en la quota de soci durant els propers 15 anys; segons el club, l’aprovació del punt permetria preservar la subvenció de mig milió d’euros promesa per la Generalitat.

Els socis del Club Natació Olot tornen a tenir a les seves mans la decisió de reformar les instal·lacions de les Tries. La junta ha convocat una assemblea extraordinària amb la intenció d’aprovar el pla de finançament de la primera fase de reforma, que afectaria a la zona d’aigües i el gimnàs. Segons el mateix club, hi ha celeritat en aprovar aquest pla per no perdre la subvenció de mig milió d’euros promesa per la Generalitat, que demana a l’entitat que iniciï el procés d’adjudicació de les obres abans no s’acabi el 2017. Però el projecte també es necessita finançar amb estalvis del club i un préstec bancari, que s’ha d’amortitzar amb un increment màxim de dos euros a la quota mensual de cada soci durant els propers quinze anys. La junta directiva confia en aprovar el finançament per no perdre la subvenció, i no es planteja cap altre escenari.

Un cop iniciades les obres, es preveu que els treballs durin un màxim d’un any. D’altra banda, el procés participatiu es mantindrà vigent amb la reforma dels altres espais de les instal·lacions de Les Tries. L’assemblea extraordinària tindrà lloc aquest dissabte 16 de desembre, a partir de dos quarts de deu del matí, al camp de futbol del Club Natació Olot.

x