El nou CAP del barri de Sant Miquel podria entrar en funcionament el 2018 amb mòduls prefabricats

El barri de Sant Miquel podria disposar del nou Centre d’Atenció Primària (CAP) el 2018. L’Ajuntament ja ha adquirit el terreny i l’ha cedit al Servei Català de la Salut per a la construcció del nou centre. Fins que es confirmi, el CAP podria entrar en escena a través de mòduls prefabricats.

El nou CAP del barri de Sant Miquel podria entrar en funcionament el 2018 amb mòduls prefabricats. L’Ajuntament d’Olot va adquirir el terreny on se situarà, entre els carrers Rei Martí l’Humà i Abat Racimir, per 242.800 euros a la immobiliària Sòlvia, del banc Sabadell.

El consistori espera una resposta definitiva per la implementació dels barracons provinents de Figueres, on el CAP ja ha estat construït. El següent pas és una inspecció tècnica que ha de determinar si els mòduls estan en bones condicions. En els barracons s’hi podria portar a terme serveis de pediatria, radiologia o atenció a embarassades. Els serveis que fins ara es prestaven en el Consultori Local Olot Nord passarien a realitzar-se als mòduls provisionals, a l’espera que es construeixi el nou edifici definitiu. Actualment el consultori del barri compta amb 6.000 persones assignades i rep 40.000 visites anuals.