Artur Mas a Olot “Volen fer-nos fora de casa si és possible”

Artur Mas participa a l’acte electoral de Junts per Catalunya a Olot hores després que es fes pública l’ordre d’embargament de la seva casa per part del Tribunal de Comptes. L’expresident va ser a la Sala al Torín ahir al vespre per donar suport a la cap de llista gironina Gemma Geis i els candidats garrotxins Lluís Guinó, Francesc Ten i Núria Roig a les eleccions del 21 de desembre.

Poca estona després que es fes pública l’odre del Tribunal de Comptes d’embargar la casa d’Artur Mas per la seva responsabilitat en l’organització de la consulta del 9N, l’expresident de la Generalitat participava a l’acte electoral de Junts per Catalunya a la sala el Torín d’Olot. Es referia al seu cas d’aquesta manera. Mas va dir que els dos grans reptes d’aquestes eleccions eren mantenir el president legítim i no perdre la majoria absoluta sobiranista. Va assenyalar que el primer pas per aconseguir-ho és votar Junts per Catalunya tot i que el camí després dels comicis no serà ràpid ni fàcil.

A l’acte, conduït per l’alcalde d’Olot, també hi va participar Lluís Guinó, alcalde de Besalú i fins ara Membre de la Mesa del Parlament, que va com a número cinc a la llista per Girona de Junts per Catalunya. Guinó va agraïr públicament el suport que va rebre quan va haver de declarar al Tribunal Suprem i va dir que la llista del president és la millor opció en un moment en què cal unitat.

Al míting, que va omplir la sala Torín, van participar-hi també Francesc Ten, regidor a Tortellà i director general de Cultura a Girona i Gemma Geis, vicerectora de la Universitat de Girona i cap de llista de Junts per Catalunya a la demarcació, que es presenta com a independent. El President cessat Carles Puigdemont, que es troba a Brusel·les, va tancar a l’acte a través d’un vídeo que es va projectar a la pantalla. Puigdemont va referir-se al conflicte de les obres d’art de Sixena i al paper del PSC, al qual va anomenar “masover de l’amo del 155”. A l’acte de campanya d’ahir van assistir-hi diversos batlles i membres del PDeCat de la Garrotxa. Es van deixar cadires lliures amb un llaç groc a la primera fila en record als empresonats. A més, el partit prepara per aquest dissabte un dinar i una quina al restaurant la Deu d’Olot, per contribuir a la Caixa Solidària.

x