El Club de Futbol Sant Roc reuneix més de 300 quilos de menjar amb el Torneig de la Joguina Solidària

El Club de Futbol Sant Roc s’ha sumat a les iniciatives solidàries nadalenques. Ho ha fet acollint per primera vegada el Torneig de la Joguina Solidària durant tres dies. Aquest dimarts membres del club van portar tots els aliments obtinguts al Centre de Distribució d’Aliments d’Olot.

El Club de Futbol Sant Roc ha acollit per primer cop el Torneig de la Joguina Solidària, coincidint en la seva quarta edició. Agafant la idea de Football Technics Costra Brava, el club olotí va organitzar tres dies de torneig per a tres categories diferents: prebenjamins, benjamins i alevins. El requisit per a participar no era un import econòmic, sinó, joguines, roba i menjar. 300 nens hi van participar i ara el Sant Roc ja ha cedit tots els béns aconseguits: les joguines a Creu Roja, la roba a una l’entitat olotina Mans per l’Acció Solidària i el menjar a Càritas Garrotxa. Els aliments recol·lectats ja es troben al Centre de Distribució d’Aliments de la comarca.

Per altra banda, un dels supermercats que ja va participar al Gran Recapte d’Aliments a Olot, ara ha fet un pas més enllà aportant una donació important al Banc dels Aliments: Mercadona ha donat 90.000 litres de llet sencera.

Tot i que la jornada central del Gran Recapte ja ha passat, la campanya segueix viva fins passat Reis, i des de Càritas i el Consorci d’Acció Social creuen que la xifra final serà molt satisfactòria.