Detenen un veí d’Olot amb un quilo i mig de marihuana

La Policia Municipal d’Olot va detenir diumenge un home amb un quilo i mig de marihuana, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. El detingut va esquivar un control policial, però els agents van poder aturar-lo més tard. L’home ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Un quilo i mig de cabdells de marihuana: és la quantitat que es va intervenir a un veí d’Olot de 41 anys, el passat diumenge a dos quarts de dues de la matinada, i que va ser detingut per aquest fet. La Policia Municipal d’Olot estava realitzant un control rutinari de pas a l’Avinguda Sant Jordi, quan l’home va esquivar el dispositiu. Un cotxe patrulla va aconseguir aturar-lo més tard, a l’Avinguda Estació prop del recinte firal de la ciutat. Allà, se li va realitzar el control d’alcoholèmia, que va donar negatiu, però quan els agents van escorcollar el vehicle hi van trobar una bossa amb la droga, a punt per a la seva comercialització i consum. A resultes del succés, l’home va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, i va ser traslladat a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra, per a la investigació del cas i passar a disposició judicial. En aquests moments, l’home ha quedat en llibertat amb càrrecs.

x