‘Estiu 1993’ opta a vuit categories dels premis Goya del cine espanyol

La directora de Les Planes d’Hostoles Carla Simon ha vist com la seva pel·lícula ‘Estiu 1993’ ha aconseguit vuit nominacions als premis Goya, els reconeixements del cine espanyol. En concret, el film opta a ser la millor pel·lícula de l’any, i Carla Simon a ser escollida com a millor directora novell.


Els actors David Verdaguer i Bruna Cusí estan nominats, respectivament, a ser l’actor de repartiment i l’actriu revelació de l’any. L’acadèmia del cine espanyol també reconeix la direcció de fotografia i la producció de la pel·lícula, així com el guió original i el muntatge de ‘Estiu 1993’. La gala dels premis tindrà lloc el proper 3 de febrer, a Madrid, i el film de Carla Simon competirà amb produccions com Handia, que té 13 nominacions, i La librería, amb 12.