El Servei de Català d’Olot i la Garrotxa porta una exposició sobre la periodista i escriptora Montserrat Roig a Can Monsà

El Servei de Català d’Olot i la Garrotxa ha portat a Can Monsà una exposició de l’escriptora i periodista Montserrat Roig. Enguany, Roig ha estat una de les autores que han treballat els alumnes i gràcies a la col·laboració del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya s’ha pogut transportar la mostra a Olot.

Can Monsà acull una exposició de l’escriptora i periodista Montserrat Roig promoguda pel Servei de Català d’Olot i la Garrotxa. La mostra consta de catorze plafons que recullen cites de les obres de Roig, tan literàries com periodístiques.

La polivalència de Montserrat Roig es plasma en l’exposició amb apartats com catalanisme popular, denúncia dels horrors del nazisme, compromís social o feminisme. La mostra es va inaugurar dilluns i es podrà visitar al vestíbul gran de Can Monsà fins el 31 de gener. Els horaris d’obertura són de dilluns a divendres de les 10 del matí a les 8 del vespre.