L’Agrupació de Pessebristes d’Olot i la Garrotxa imparteix un taller a Montserrat

El passat diumenge va tenir lloc, a Montserrat, un taller de pessebres impartit pels membres de l’Agrupació de Pessebristes d’Olot i la Garrotxa. Va servir per a que donessin pautes per muntar un pessebre.

Concretament van treballar el pessebre popular, el que tradicionalment muntem a casa. L’objectiu era donar a conèixer els elements bàsics que conté un pessebre popular i per què determinades peces s’han de col·locar en llocs determinats o quan han d’aparèixer alguns protagonistes. A Olot hi ha tallers d’estatuària religiosa i figures de pessebre des de finals del 1700. Des de llavors moltes famílies han estat vinculades a la fabricació d’aquest art. El taller va ser obert a tothom i ho era amb la intenció que hi participés tota la família per tenir idees que plasmar als seus pessebres particulars.