La xocolata i els torrons, productes estrella a les pastisseries per Nadal

El torró és el producte estrella del Nadal a les pastisseries. A més, aquestes dates, la xocolata pren protagonisme en una gran varietat de dolços. La pastisseria Ferrer d’Olot és una de les que innova cada any per oferir productes més originals. El pessebre de xocolata és un dels atractius de l’establiment, enguany, inspirat en Berlín.

La xocolata és l’ingredient més utilitzat per fer productes de pastisseria al Nadal i a Ferrer Xocolata i Pastisseria Ferrer no és diferent. Un ingredient que, amb moderació, com amb tot, es pot menjar durant tot l’any perquè és saludable. Durant el Nadal creix el consum perquè els pastissers augmenten l’assortit de productes. El bombó és el producte utilitzat pel Jordi per fer de conillet d’indies en les proves de cara a innovar amb els torrons, el seu producte estrella del Nadal. Ho són tots en general, els tradicionals també, però per sobre de tots hi ha el de xocolata. El fet és que les vendes de torró creixen de manera exponencial per aquestes dates. Un dels elements estrella de la botiga és el pessebre. Aquest any portat de Berlín, i és que cada any tenen la costum d’anar a veure un Mercat de Nadal d’Europa i reproduir el que veuen en xocolata l’any següent. Aquest any és de Berlín però… i l’any que ve?