La CUP es postul·la com la opció més garantista per posar a la pràctica la República catalana

La CUP va fer ahir a Olot l’acte de campanya per les eleccions d’aquest dijous. A menys d’una setmana pels comicis els cupaires van presentar-se com la opció més garantista per tirar endavant la República, seguint per la via unilateral. A l’acte de la Garrotxa van participar-hi la candidata olotina Mireia Tresseras, l’alcalde de Celrà i número 2 a la llista per Girona Dani Cornellà i el regidor a l’Ajuntament de Girona Lluc Salellas.

L’actuació del grup garrotxí Xucu -Pà va obrir l’acte electoral de la CUP a la sala El Torín d’Olot. Els alcaldes i regidors cupaires ocupen posicions destacades a la llista de la CUP, que es reivindica com la opció que garantirà la posada en pràctica d’una República basada en els drets socials, seguint la via unilateral. Així ho explicava el regidor gironí Lluc Salellas, que va encapçalar l’acte d’ahir al vespre. També va participar-hi Enric Pineda, coordinador general de Pirates de Catalunya, un dels partits que dóna suport a candidatura de la CUP, i que aposta per la democràcia directa en una societat tecnològica.

Al seu torn, la candidata olotina per Girona Mireia Tresserras va apelar a l’esperit de l’1 d’octubre, amb un missatge clar contra el bloc unionista. Dani Cornellà, alcalde cupaire a Celrà, que es presenta com a número 2 del partit a les llistes de la formació, va ressaltar l’important paper que ha tingut i tindrà la ciutadania en el procés constituent.

En aquest sentit, el lema de la candidatura cupaire proclama que el partit està ‘Dempeus’ per seguir defensant la República.