Elmini es concentra en una sola setmana just començar el març i agrupa noms destacats de l’escena indie com Viva Suecia o Neuman

S’ha presentat el festival Elmini 2018, que tindrà lloc a Olot entre l’1 i el 4 de març. La vuitena edició del certamen comptarà amb noms de l’escena independent estatal com Viva Suecia, Neuman, La Bien Querida o Mazoni. Enguany, es celebrarà tot en una mateixa setmana.

Elmini farà vuit anys aquest 2018, i torna amb un cartell de luxe que omplirà l’agenda musical olotina amb alguns dels referents de l’escena indie europea. Viva Suecia, La Bien Querida o Neuman passaran pel festival de butxaca, i destaquen entre la vintena de propostes d’Elmini, que aposta per apropar en un format únic els artistes al públic garrotxí. Un altre dels aspectes destacats del festival és el descobriment de figures emergents com l’italià Fabrizio Cammarata, teloner de Ben Harper i Patti Smith, o Últim Cavall, que combinen a la perfecció amb les propostes locals com Mazoni, Pau Vallvé o l’Home del Principi amb grups de llarg recorregut com Lagartija Nick o Astrio.

Aquest cop, el festival es celebrarà tot en un sol cap de setmana, del dijous 1 al diumenge 4 de març, per donar l’oportunitat als visitants de gaudir de tots els concerts. També tindrà lloc el primer vermut musical, amb Howlin’ Dogs, per omplir totes les franges horàries d’Elmini. Així mateix, per fer més curta l’espera enguany hi haurà una festa de presentació, el dia 27 de gener, i on hi actuarà una de les artistes emergents catalanes de més renom, Pavvla. La informació del festival, així com la venda d’entrades i abonaments ja estan disponibles al web elmini.net.