La pista de gel obrirà un cap de setmana ple d’activitats nadalenques tradicionals a Olot

S’apropa el Nadal i la Garrotxa, i més en concret Olot, amplien les activitats destinades a tots aquells que fan festa. Més de 100 propostes dedicades a que els garrotxins gaudeixin d’aquestes dates d’una manera especial.

Amb l’arribada de les festes nadalenques, i com cada any per aquestes dates, Olot s’omple d’activitats i propostes per passar una bona estona. Divendres a les 18h es donarà el tret de sortida amb l’obertura de la pista de gel, una instal·lació que ja és com una tradició a la ciutat i que l’any passat va acollir aproximadament 5.000 visitants. Dissabte a les 19h les escales de Sant Esteve seran testimoni del Cant de Nadal dels Esplais de la Garrotxa, una altra activitat ja tradicional. I és que és època de tradicions. Com la Gran Cagada del Tió que enguany, a diferència d’altres anys i per culpa de les obres del Firal, tindrà lloc a la plaça del Teatre. Allà l’Associació de Comerciants d’Olot mantindrà viva la il·lusió dels nens i nenes garrotxins. Això serà diumenge a les 17h i només una hora més tard, a les 18h, les Fonts de Sant Roc seran, un any més, i ja en van 13, l’espai escollit per dur a terme el Pessebre Vivent de Sant Roc. Hi col·laboren l’Associació dels Amics del Pessebre Vivent de Sant Roc, la Parròquia del barri, l’Associació de Veïns, l’AMPA de l’Escola de Sant Roc, la Casa Cultural d’Andalusia i diversos establiments del barri. Aquest any hi hauran una trentena d’escenes.