La Unió Esportiva Olot vol seguir de dolç davant un Elx en crisi

La Unió Esportiva Olot disputarà l’últim partit de la primera volta a un camp de Primera Divisió, el Martínez Valero d’Elx. Els de Raúl Garrido buscaran mantenir la ratxa positiva i fer bons els tres punts que van aconseguir davant el Lleida.

La Unió Esportiva Olot ha afrontat una setmana estranya. Els garrotxins arrencaven el dilluns amb el somriure del treball ben fet i la victòria davant el Lleida i treballar així es fa més fàcil. La possibilitat de guanyar a Elx, al camp d’un dels favorits de la categoria, i que això et faci passar el Nadal fora del descens és una motivació més que suficient per a que Raúl Garrido i els seus homes no firmin l’empat. Diumenge a les 17h visiten un Elx que és novè amb 22 punts. El conjunt de Josico passa una mala ratxa ja que està fora dels playoffs. És per això que Raúl Garrido creu que l’equip ha de saber interpretar què necessita el partit en cada moment. El tècnic es va mostrar satisfet amb el rol que ha agafat Marc Mas de segon davanter, participant més en el joc. També estava content per la tornada d’Héctor Simón i creu que té clar qui substituirà Bigas. Aspar seguirà sent baixa.