Enric Plana presenta el llibre capçalera de Les Preses: ‘Les Preses i la seva gent. Els vells oficis i les noves professions al segle XX’

Divendres al vespre Enric Plana, exalcalde de Les Preses, va presentar un llibre que té darrere, no només molt treball, sinó que també part de la història de la petita vila garrotxina. ‘Les Preses i la seva gent. Els vells oficis i les noves professions al segle XX’ recull què és, què ha estat i què pot arribar a ser el municipi.

Més de 6 anys després d’arrencar aquest projecte, i amb més de 500 pàgines plenes de records, anècdotes, experiències, vivències i història, a més de fotografies, Enric Plana Planella va presentar el llibre capçalera de Les Preses. ‘Les Preses i la seva gent. Els vells oficis i les noves professions al segle XX’ és una aposta pel passat, present i futur del municipi garrotxí, una mostra dels espais i oficis, de la gent. En definitiva, del poble. Gràcies al poble i els seus habitants, el llibre gaudeix de més de 1.500 fotografies que identifiquen pràcticament al 100% als seus protagonistes. El poder de la fotografia de plasmar per sempre, realitats que s’han perdut.