Organitzen una quina i un dinar solidaris per recaptar diners per la Caixa de Solidaritat

Dissabte al migdia Junts per Catalunya, el PDeCat, Òmnium Garrotxa i ANC Olot van organitzar un dinar i una quina solidaris amb l’objectiu de recaptar fons per la caixa de solidaritat.


Amb l’objectiu de fer arribar escalf, recolzament i una ajuda econòmica, Junts per Catalunya, el PDeCat, Òmnium Garrotxa i ANC Olot van organitzar un dinar i una quina solidaris amb els que s’espera recaptar uns 5000 euros que es destinaran a la Caixa de Solidaritat. El restaurant La Deu es va omplir amb 200 persones i una taula buida. La taula zero en honor als consellers empresonats. Una proposta que els assistents convenien que els agradaria que no fos necessària però que ara mateix era imprescindible. L’alcalde d’Olot creu que aquestes mostres són un granet de sorra més per votar partits que no defensin el 155. Guinó explicava com podia afectar la llista partida de JuntsXCat i Esquerra el proper 21 de desembre. El candidat de Junts per Catalunya confiava que una victòria de la llista de Carles Puigdemont podria ajudar a restituir el govern català cessat. Els comerciants d’Olot i personalitats privades van aconseguir més de 50 regals per la quina.

x