170 persones entre figurants, col·laboradors i voluntaris fan possible el Pessebre Vivent de Sant Roc

Aquest diumenge s’ha celebrat una nova edició del Pessebre Vivent de Sant Roc.  Més d’un centenar de veïns, amb la col·laboració de diverses entitats del barri olotí, participen en l’organització d’aquest esdeveniment que es celebra tradicionalment l’últim diumenge abans de Nadal. Novament va ser un èxit de públic, amb més de mil visitants. 

El fred intens d’aquest diumenge al vespre no va espantar els centenars de visitants que van apropar-se a les Fonts de Sant Roc per veure l’únic pessebre vivent d’Olot. Cues a l’entrada per veure el muntatge des de fa tretze anys preparen uns cent setanta veïns de Sant Roc en un dels punts emblemàtics del barri. Famílies i persones de totes les edats conformen una trentena d’escenes a la vora del foc. Algunes incorporen música en directe, cants, animals, o mostren de tota mena d’oficis antics amb molt realisme. Tampoc hi falten els personatges més típics del pessebre: Els pastors, el caganer, el dimoni o els Reis Mags. I al final del recorregut, el naixement del nen Jesús, amb Sant Josep, la verge Maria i l’Àngel. Més de mil persones van gaudir del que ja és una tradició de l’últim diumenge abans de Nadal a Olot. Tot i que l’entrada és gratuïta, al final de la visita tothom pot fer un donatiu per contribuir a la propera edició d’una activitat que és possible gràcies a l’esforç de moltes persones.

x