250 alumnes de l’escola Castanyer de Sant Joan Les Fonts participen a la cantada de Nadal

El pavelló municipal de Sant Joan Les Fonts va acollir ahir la tradicional cantada de Nadal de L’escola Castanyer. 250 alumnes de tots els cursos del centre educatiu santjoanenc van posar el seu granet de sorra per fer possible la cantada.

Tota l’escola Castanyer, des de P3 fins a sisè de Primària, va participar a la tradicional cantada de Nadal. Un acte impulsat des de l’escola i amb la col·laboració del consistori. Fins a 250 alumnes van actuar al pavelló municipal de Sant Joan Les Fonts, en un dels espectacles tradicionals de les dates nadalenques al poble. Els mestres i els alumnes de l’escola Castanyer van aconseguir un any més que la cantada de Nadal de Sant Joan Les Fonts es celebres amb èxit.

x