Jean Castel, cap de llista de Ciutadans a Girona, fa campanya a Olot en el tram final pel 21-D

A tres dies de les eleccions del 21 de desembre, Jean Castel, cap de llista de Ciutadans a la demarcació de Girona, ha estat fent campanya aquest matí a la capital garrotxina mentre passejava pel mercat de la ciutat.

Ja en el tram final de la campanya electoral del 21 de desembre, Jean Castel, cap de llista de les comarques gironines del grup polític Ciutadans, ha estat a Olot aquest matí. L’ha acompanyat Alfonso Sánchez, número 2 de la llista per Girona. Castel vol un govern que retorni les oportunitats econòmiques i laborals a Catalunya; i que es preocupi dels pilars fonamentals com l’educació, la sanitat i l’àmbit social.

El grup polític està treballant per tenir representació política als ajuntaments garrotxins, de cares a les eleccions municipals del 2019. Jean Castel també ha comentat la petició que va fer Ciutadans de retirar el cartell de la façana de l’ajuntament d’Olot que contenia el missatge ‘Llibertat presos polítics’. Segons Castel, Ciutadans té l’objectiu de guanyar les eleccions i estendre la mà a PSC i PP per formar govern.

El cap de llista de Ciutadans a la demarcació de Girona també ha comentat les declaracions de Miquel Iceta, cap de llista PSC, en les que va afirmar aquest diumenge que si ell no era president, ho seria un independentista. Amb tot, Ciutadans espera un govern de canvi liderat per Inés Arrimadas.

x