Olot Televisió renova el conveni de col·laboració amb Càritas Garrotxa i garanteix la visibilitat de l’entitat

A les portes de les festes de Nadal, Càritas Garrotxa i OLOT TELEVISIÓ acaben de renovar el conveni de col·laboració amb el que La Televisió de la Garrotxa es compromet a seguir donant suport de manera decidida a aquesta entitat sense ànim de lucre. D’aquesta manera es dona continuïtat una relació que va començar ja fa tres anys, durant la crisi econòmica, amb l’objectiu de donar visibilitat a Càritas i als seus projectes. Durant aquest temps la cadena ha ofert l’emissió gratuïta d’espots durant tot l’any de diferents campanyes de publicitat i el seguiment informatiu de les accions que s’impulsen. La signatura del conveni s’ha fet aquest dilluns a la tarda als estudis d’Olot Televisió entre el president de Càritas Garrotxa, Carles Oller, i el director de la cadena, Albert Brosa.


D’aquesta manera OLOT TELEVISIÓ seguirà emetent gratuïtament diferents campanyes de publicitat valorades en 3.600 € així com l’emissió de notícies informatives sobre Càritas Garrotxa. L’objectiu és contribuir en la divulgació de les activitats que promouen com els programes sòcio-laborals, els programes d’acompanyament i assessorament així com les activitats que organitzen juntament amb altres entitats i organitzacions, públiques i privades. El suport a Càritas s’emmarca en pla d’empresa d’OLOT TELEVISIÓ i que preveu donar suport a entitats i associacions sense ànim de lucre de la comarca. En aquest moment la cadena patrocina una vintena d’entitats amb les que hi manté convenis de col·laboració estables. D’aquesta manera la televisió privada demostra la seva sensibilitat amb el teixit associatiu i en la línia de seguir sent un mitjà vertebredor pel territori.