Els socis diuen ‘SÍ’ al finançament de la primera fase de reforma del Club Natació Olot

S’aprova el finançament de la primera fase de les obres de reforma del Club Natació Olot. El sí va guanyar en un 88%, en una assemblea que va comptar amb la participació de 923 socis dels 6.000 que tenen dret a vot. La junta es mostra satisfeta pel fet de tirar endavant un projecte sense perdre la subvenció acordada amb la Generalitat.

Llum verd a la reforma i ampliació de les instal·lacions del Club Natació Olot; aquest dissabte es va aprovar en assemblea extraordinària el sistema escollit per tal de finançar la primera fase de les obres, amb un suport del 88% dels participants. En total, van prendre-hi part 923 socis dels més de 6.000 que tenen dret a vot, en una jornada tranquil·la, on 815 persones van posar la papereta del sí i 107 participants van votar no, amb un sol vot en blanc en el recompte. Així, es renovarà la zona d’aigües i el gimnàs de l’entitat.

El finançament d’aquesta primera fase s’aconseguirà així amb un crèdit bancari, assumit pels socis amb un augment de 2 euros a la seva quota mensual mentre duri el préstec, sumat als estalvis del club i a una subvenció de mig milió d’euros de la Generalitat. Els projectes de reforma es presentaran fins el proper 29 de desembre, i abans d’acabar el gener del 2018 s’escollirà la oferta guanyadora.

El projecte de reforma segueix, i encara queda pendent prendre una decisió sobre els canvis a l’edifici central del club. Durant el primer trimestre de l’any vinent, el grup tècnic del procés participatiu haurà d’iniciar les tasques per redactar les bases obligatòries per iniciar la remodelació de la segona fase.

x