La Unió Esportiva Olot cau amb dignitat a Elx (2-1)

La Unió Esportiva Olot de Raúl Garrido va perdre aquest diumenge el primer partit de la seva etapa a la banqueta garrotxina. Va ser a l’estadi de l’Elx, on els olotins van perdre per 2 gols a 1.

Gairebé a la mitja hora de joc, Manuel Sánchez va avançar els il·licitans a la sortida d’un còrner, i un error en la sortida de la pilota al minut quaranta va propiciar el gol de Borja, que establia el 2 a 0 amb el qual s’arribaria a la mitja part. Però l’Olot no es va rendir, i va disposar de diverses oportunitats per tal de treure alguna cosa més positiva de l’estadi alacantí. Masó, al minut 78, empenyia la pilota al fons de la xarxa, en una segona jugada al llançament d’una falta. El 2 a 1 seria el resultat definitiu, però els olotins encara mantenen la mateixa diferència respecte les places de permanència del grup tercer de la Segona Divisió B.