El Campament Reial d’enguany funcionarà amb tiquet i canvia el recorregut de la Cavalcada

Les obres del Firal modifiquen el recorregut de la propera cavalcada de Reis d’Olot. Un altre dels canvis importants és la incorporació de tiquets gratuïts que es repartiran cada dia de Campament Reial a les 4 de la tarda, per evitar cues. El recorregut de Ses Majestats es podrà seguir en directe per Olot Televisió a partir de les 19.15.

Un any més Olot es prepara per rebre els Reis Mags d’Orient i ho farà amb algunes novetats importants. Una d’elles és que, els dies 2, 3 i 4 de gener a les 16h es repartiran tiquets a plaça Clarà. Seran gratuïts i la única manera de poder accedir al Campament Reial. Allà es podrà escollir quina franja horària es vol. Es donaran 6 tiquets per persona i un cop s’acabin, s’haurà d’esperar al dia següent. Cada dia es repartiran els tiquets del mateix dia. Hi hauran files diferents per cada torn, per evitar les grans cues. Es tracta de la 19a edició d’un Campament pioner a Catalunya. Aquest any el Fanaler es quedarà al taller treballant i qui vindrà a Olot serà la Fanalera, amb una tenda completament nova. Una altra de les novetats és el canvi de recorregut de la cavalcada, que aquest any acabarà al capdamunt de les escales de Sant Esteve, on estaran els trons. La cua es farà per la rampa i les escales quedaran lliures per poder veure bé els Reis Mags. També hi haurà més recorregut a peu que mai, afavorint la proximitat. L’últim cop que es va acabar la cavalcada a Sant Esteve eren els anys 60. En aquesta 71a vegada que el Centre Catòlics organitza la cavalcada hi participaran uns 300 patges. Es posaran a la venda 1400 tiquets, 350 per cada franja horària.

x