Els Esplais de la Garrotxa celebren la tradicional cantada de nadales a Sant Esteve

Un dels actes que va tenir lloc aquest cap de setmana va ser la cantada de Nadales dels Esplais de la Garrotxa, una entitat que formen més d’un centenar de joves. El punt de trobada, com cada any, van ser les escales de Sant Esteve.

L’últim dissabte abans de Nadal, els nens i nenes dels Esplais de la Garrotxa i els seus monitors dónen la benvinguda a les festes amb una cantada a les escales de Sant Esteve. Enguany van participar-hi cent trenta joves d’entre tres i setze anys, integrants dels diferents grups de l’esplai: Selenites, Gamossinos, Petardus i Garbuix. Des de les escales de Sant Esteve, van interpretar davant un públic ple de familiars i amics, algunes de les cançons que han estat preparant en les últimes setmanes. La propera activitat on s’impliquen els Esplais de la Garrotxa és el Lleure Olot Parc, el LLOP, un espai de jocs per a nens per a les vacances de Nadal, que tornarà al pavelló firal el dia 27 de desembre.