L’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa proposa regals sostenibles per a aquestes festes

L’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa té clar que posar a la seva carta als Reis: l’entitat recomana a la ciutadania diferents propostes de regals per a aquestes festes, totes elles compromeses amb el medi ambient.

El Nadal és una època de regals. Des de l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa fan diverses propostes per a aquestes festes, totes elles sostenibles, seguint els ideals de la seva entitat.

El primer grup de regals que proposen són aquells que no es compren, com ajudar a una persona gran o crear un recorregut d’aventura per a un infant. També proposen regalar aliments ecològics de productors locals o artesania també de proximitat. Per altra banda, pensen que la reutilització d’elements que tenim a casa pot també ser una bona opció. De la mateixa manera que els regals que produeixin estalvi energètic a la llar o que afavoreixin la reducció de residus: com per exemple carmanyoles de vidre reutilitzables bosses de roba per anar a comprar.

Un altre tipus de regals que proposen són tots aquells que tenen a veure amb el benestar personal. Per altra banda, Olot és de les primeres ciutats de Catalunya en disposar d’un cotxe de la cooperativa de ‘carsharing’ Som Mobilitat, i des de l’agrupació consideren que aquesta iniciativa també és un bon regal. Per últim, l’ANEGX també proposa regalar la subscripció a la cooperativa Som Energia, una entitat sense ànim de lucre que produeix energia sostenible.