L’Ajuntament d’Olot avança els tràmits per a la reurbanització de la plaça del Mig

Llum verd a la remodelació de la plaça del Mig d’Olot. El ple municipal de l’Ajuntament va aprovar, amb l’abstenció d’Esquerra, les contribucions especials i el conveni regulador de les obres de reurbanització de l’espai. El cost de l’actuació serà de 472 mil euros.

La plaça del Mig d’Olot veurà aviat la seva transformació. Al ple celebrat aquest dimarts es va aprovar el conveni regulador de l’actuació, així com les contribucions especials acordades amb veïns i propietaris. Així, l’obra tindrà un cost de 472 mil euros, i preveu fer desaparèixer estructures centrals afegides i incorporar-hi zones enjardinades.

La majoria dels grups municipals estan a favor de la remodelació. Esquerra també està d’acord amb la necessitat de fer aquesta obra, però es va abstenir perquè considera que caldria haver posat en comú el programa d’actuacions amb el Projecte Integral d’Accions de Millora del barri vell, i creu que l’Ajuntament hauria d’haver obert més la remodelació a la participació dels diferents grups municipals.

Les obres tindran lloc durant el segon trimestre de 2018, i s’espera que a l’estiu ja estiguin acabades.

x