Albert Bramon (PSC) considera que són les eleccions més importants de la seva vida

Albert Bramon, número 9 de la llista del PSC a la demarcació de Girona, ha votat al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. El candidat socialista ha afirmat que viu la jornada amb nerviosisme, i considera que són les eleccions més importants a les que ha participat mai en la seva vida.

Passaven pocs minuts de les onze del matí quan el candidat garrotxí del PSC Albert Bramon ha arribat al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot per exercir el seu dret a vot. El número 9 a la llista gironina del partit ha hagut d’esperar el seu torn, en una jornada on es van repetint nombroses cues a les diferents meses electorals. Bramon ha destacat la transcendència d’aquestes eleccions a la Generalitat, per la situació política que viu Catalunya en aquests moments. El representant afirma que “està nerviós”, i que “són les eleccions més importants” de la seva vida.

Atesa la seva condició d’apoderat i després de votar, Albert Bramon ha anat visitant les diferents meses electorals per comprovar si la jornada es desenvolupa amb normalitat.

x