Incidència a la mesa de Sant Roc d’Olot per la introducció de dos sobres dins l’urna al mateix temps

Les eleccions s’han desenvolupat amb normalitat durant el matí a les 69 meses que estan repartides per la Garrotxa. Només amb un incident destacat a Olot, que ha tingut lloc a la mesa de l’escola Sant Roc.


La única incidència de la qual es té constància a la Garrotxa s’ha produït aquest matí a la mesa electoral situada a l’Escola Sant Roc d’Olot. Prop d’un quart de deu, un home d’edat avançada hauria introduït dos sobres dins una urna. En detectar-ho, els membres de la mesa han aturat la votació i ho han posat en coneixement de la Junta Electoral. El procés de votació ha quedat aturat i s’ha reprès al cap de tres quarts d’hora, després de substituir l’urna. Tot i que ara es pot votar amb normalitat, caldrà repetir els vots de les tres persones que ho havien fet just abans de l’incident.