Junts per Catalunya és la força més votada a Olot i Ciutadans escala fins al tercer lloc

A Olot la força més votada és Junts per Catalunya, amb 8.454 vots. En segon lloc es situa Esquerra Republicana de Catalunya, amb 4.262 vots. La tercera força més votada és Ciutadans, que amb 2.344 vots avança dues posicions respecte el 2015, gràcies als més de mil vots de més que han recollit en aquestes eleccions. Ciutadans recull els vots de les forces unionistes com el PSC, que es torna a desplomar en vots i passa a ser la quarta força amb 1.368 vots, 105 menys que fa dos anys. La CUP, que ha acabat com a cinquena força a la capital de la Garrotxa, ha perdut més de 500 vots, fins als 992 que han recollit aquest 21D. Catalunya en Comú-Podem perd suports, com li ha passat a nivell de país, i és ara la sisena força amb 568 vots. Finalment la última força és el Partit Popular que perd la meitat dels vots i es queda amb 459.

 

x