Llorenç Planagumà, CeC-Podem: “als catalans no ens fa por la democràcia”

El cap de llista de Catalunya en Comú-Podem Llorenç Planagumà ha arribat dos minuts abans de dos quarts d’11 a l’Escola de Música d’Olot, on avui ha exercit el seu vot acompanyat de la seva filla, que era el primer cop que podia votar.

Després d’haver estat treballant a casa, Llorenç Planagumà, cap de llista de Catalunya en Comú-Podem a Girona ha acudit a l’Escola de Música d’Olot, dos minuts abans del previst, per exercir el seu dret a vot. Ho ha fet amb una companyia especial, la de la seva filla, que s’estrenava en unes eleccions. Planagumà ha qualificat la jornada electoral d’estranya per les circumstàncies que l’envolten i perquè “hi ha gent que no podrà votar”. El cap de llista de Catalunya en Comú-Podem ha destacat que la campanya ha estat un gran aprenentatge per ell, i que l’ha fet canviar. El matí ha transcorregut tranquil a l’Escola de Música d’Olot, on no s’han format gaires cues i la votació s’ha dut a terme de manera fluïda.

x