Mireia Tresserras (CUP) afirma que aquestes eleccions confirmen l’estat d’excepció que viu Catalunya

Mireia Tresserras, número 7 de la CUP per Girona, ha votat al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. La candidata cupaire considera que les eleccions d’avui confirmen l’estat d’excepció que viu Catalunya, i posa en dubte el context amb el qual voten els ciutadans aquest 21 de desembre.

Ha entrat poc abans de les 11 del matí al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot, i ha anat conversant amb veïns coneguts: Mireia Tresserras, número 7 de la llista gironina de la Candidatura d’Unitat Popular, ha votat com en qualsevol altre contesa electoral. Malgrat aquest fet, Tresserras ha expressat els seus dubtes respecte el que envolta aquestes eleccions, votant en dia laborable sota l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola; tot i això espera “que els ciutadans tinguin memòria” sobre el que va passar el dia 1 d’octubre i que es reflecteixi en els resultats. Considera que haver de votar en un dijous laborable per imposició del govern espanyol confirma “l’estat d’excepció que viu el país”.

Mireia Tresserras considera que aquesta convocatòria pot ser històrica segons el volum de participació que hi hagi a la jornada electoral.

x