Els alumnes de Batxillerat de l’IES Montsacopa reciten els poemes de Palau i Fabre

Com ja és tradicional, per aquestes dates els alumnes de l’Institut Montsacopa duen a terme el seu recital de poesia. Aquest any l’han dedicat a Palau i Fabre, el poeta amb qui va començar aquesta costum, l’any 2008. Tots els estudiants que formen part del recital ho fan de forma voluntària en una activitat que ja s’ha convertit en una tradició a l’Institut.

Cada any els alumnes de l’Institut Montsacopa d’Olot duen a terme dos recitals de poesia, un per Sant Jordi i l’altre per Nadal. Aquest tradicionalment es dedica a algun autor en concret. Aquest any l’homenatge ha estat per Palau i Fabre, revivint l’any que aquesta tradició va començar, el 2008. Enguany se celebren els cent anys del seu naixement. En total, al recital, hi han participat 9 alumnes de Batxillerat, que han dut a terme dues sessions del recital. Una poesia aplicable a l’actualitat. Els alumnes que hi participen ho fan de forma voluntària, dedicant-hi les seves estones lliures a l’institut.