La loteria de Nadal no deixa cap premi important a la Garrotxa en un any on s’ha notat un important descens de vendes

La loteria de Nadal no ha repartit cap premi a les administracions garrotxines, ni tampoc a tota la demarcació. A aquest fet, s’hi afegeix que la venda de loteria de la grossa de Nadal ha caigut entre un 17%, segons la responsable de l’administració Sant Jordi d’Olot.

Aquesta era la imatge de les façanes de les administracions de loteria de la ciutat d’Olot a dos quarts de dues del migdia: tancades i barrades. No hi havia motius per celebrar res als establiments. Enguany, la Grossa de Nadal de Loterías y Apuestas del Estado no ha repartit cap premi principal a tota la demarcació de Girona. La poca sort s’afegeix al descens de vendes de loteria pel sorteig d’aquest divendres, que ha caigut de forma considerable.

En aquest sentit, es preveu que les vendes per a la loteria del Nen també siguin força inferiors respecte l’any passat. La poca fortuna en el sorteig de Nadal tampoc ajudarà a remuntar la caiguda. La grossa de Nadal és el sorteig més important de Loterías y Apuestas del Estado, i reparteix 2.240 milions d’euros entre els premiats.