Més de 25.000 mil persones van seguir les eleccions del 21D a través d’Olot Televisió

Des d’Olot Televisió vàrem fer un seguiment especial de les eleccions amb l’objectiu d’informar del resultat de les votacions a la Garrotxa. Tot i tractar-se d’unes eleccions autonòmiques i no locals més de 25.000 persones van connectar al llarg del dia amb la televisió de la Garrotxa per informar-se del minut a minut de la jornada electoral, segons dades de l’empresa independent Kronodrac que audita diàriament l’audiència de les cadenes. Es tracta d’una xifra rècord en una convocatòria d’aquestes característiques i que demostra la fidelitat dels garrotxins amb Olot Televisió. El moment de més audiència va ser durant el programa especial que va arrencar a les deu de la nit amb els resultats de tots els municipis de la Garrotxa i les reaccions en directe des de les diferents seus electorals que les diferents forces polítiques tenen a Olot.

x