Mostren la nova aula de l’escola Lluís Castells de Riudaura amb una festa nadalenca dels alumnes

Després de la jornada no lectiva d’ahir amb motiu de les eleccions, avui és el darrer dia de classe a les escoles abans de les vacances de Nadal. Els centres celebren l’arribada de les festes amb diverses activitats. A Riudaura, les cançons i poemes nadalencs van servir mostrar als pares l’aula nova de l’escola.

Nadales per a una doble celebració. L’escola Lluís Castells de Riudaura va fer aquest dimecres el seu Festival de Nadal, consistent en un recorregut amb els pares pels diferents espais del centre on els nens i nenes van fer diverses actuacions. Els alumnes més grans van cantar a la nova aula de l’escola. El Departament d’Ensenyament ha finançat les obres, amb un cost de 24 mil euros, per convertir, tal com estava previst, el porxo en una classe. Es tracta d’un espai molt necessari per al dia a dia del centre riudaurenc, que en aquests moments acull 80 alumnes.

L’aula nova s’estrenarà oficialment el 2018, ja que encara s’han d’enllestir alguns detalls tècnics.