La residència de gent gran La Tardor d’Olot celebra una festa nadalenca

Tothom celebra el Nadal aquests dies. El mateix dimecres a la residència de gent gran La Tardor d’Olot, els avis van rebre una visita reial.

 

Tarda especial a la residència de gent gran La Tardor d’Olot. Aquest dimecres, a la festa de Nadal del centre, les treballadores van interpretar nadales amb els avis, molts d’ells acompanyats dels seus familiars. Amb un vídeo, van recordar amb alguns dels moments viscuts aquest 2017 i tot seguit els patges reials s’avançaven als Reis Mags amb regals per a tots els residents.

La sala estava decorada per a l’ocasió, ja que la residència la Tardor es suma cada any a la Mostra de Pessebres d’Olot amb un muntatge nadalenc que sempre recull algun reconeixement per la seva originalitat.