200 artistes actuen al Concert de Nadal de l’Escola de Música d’Olot, al Teatre Principal

L’Escola de Música d’Olot va celebrar el tradicional Concert de Nadal. Ho va fer al Teatre Principal, a diferència dels darrers anys, quan ho feia a l’Església de Sant Esteve. Més de 200 artistes van poder actuar davant les seves famílies, que van omplir el Teatre per escoltar aquest concert nadalenc.

El concert era l’activitat final de la celebració que l’Escola de Música ha dut a terme aquests dies per Nadal. Abans, els més petits havien fet cagar el tió més musical, amb un concert davant els pares. El Concert de Nadal, ja tradicional, de l’Escola de Música d’Olot, en el qual van participar més de 200 artistes, va tenir lloc al Teatre Principal d’Olot. Feia cinc anys que tenia lloc a l’Església de Sant Esteve. El concert va ajuntar els alumnes d’Iniciació, a partir de 6 anys, amb els alumnes més avançats. Ministres va amenitzar l’espera dels familiars actuant a la plaça del Teatre.