L’ADL, l’ANC i Òmnium valoren els resultats electorals del 21 de desembre: “ha guanyat l’independentisme”

El vespre de divendres va servir perquè l’ADL, l’ANC Olot i Òmnium Garrotxa poguessin donar el seu punt de vista als resultats del 21 de desembre. Ho van fer davant l’Ajuntament, com ja és habitual, on van penjar una pancarta en la qual es llegia ‘El poble ha decidit República’

Tres de les entitats independentistes amb més activitat, l’ADL, l’ANC i Òmnium van sumar forces divendres amb la intenció d’explicar als seus simpatitzants la seva impressió sobre les eleccions del passat dijous. La convicció de les tres entitats és que va guanyar l’independentisme i que el poble va escollir la República. Es va assegurar que, si s’havia tornat a la casella de sortida, s’havia fet més forts, sabent que “junts no tenen por” i amb la convicció que si calia tornar a votar, es tornaria a guanyar.

Un acte que va servir per convidar a les manifestacions de cada dilluns davant l’Ajuntament d’Olot, on asseguren que les faran també els dies de Nadal i Any Nou. Pimpampum Foc i l’Esbart Olot també van participar, aportant-hi el seu granet de sorra, en un acte que va acabar amb les paraules de Lluís Companys des del balcó del Palau de la Generalitat en una projecció a la façana de l’Ajuntament olotí amb imatges de l’1 d’octubre.