Els comerciants valoren positivament les vendes prèvies a Nadal

L’Associació de Comerciants d’Olot ha valorat la primera part de la campanya nadalenca. El balanç és positiu, tot i que la majoria de les vendes s’han concentrat els dies previs a Nadal.

Superada la primera part de la campanya de Nadal, l’Associació de Comerciants d’Olot fa balanç de les vendes registrades. Consideren que hi ha hagut una bona afluència de públic, però sobretot, destacant els dos dies previs al 25 de desembre.

Pel que fa a la despesa predominen compres d’un import mitjà, sense inversions destacades. Els comerciants han notat l’efecte de la situació política que viu Catalunya. El dia següent a les eleccions del 21 de desembre les vendes van incrementar. Ara, queda la campanya prèvia al dia de Reis, amb la que els comerciants volen compensar els mesos d’octubre i novembre que han estat fluixos a nivell de vendes.