La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot arrenca el 23 de gener amb els Cursos i Seminaris Empresarials 2018

Aquest proper 15 de gener arrenquen, amb la conferència d’obertura sobre la transfomació en el món empresarial, els Cursos i Seminaris Empresarials de la FES, que són activitats dirigides a directius, petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors on es tracten diferents temes d’interès per al sector empresarial.

La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot ha dissenyat uns cursos i seminaris empresarials que arrencaran el proper dia 15 de gener a les 19h amb una conferència a Can Monsà que comptarà amb ponents com Giovanni Inturrisi, CEO de Zoetis i Piet Swartele, Global Manufacturing director de Kedrion Biopharma. Es tracta d’un programa transversal que tocarà temes variats i que canvien cada any. Són formacions específiques enfocades a millorar procediments i relacions dintre de les organitzacions empresarials. Les empreses han transmès les necessitats a la FES i aquesta ha decidit els cursos en funció a aquestes necessitats. En aquests 15 cursos que es reparteixen durant tot l’any, també es tractaran temes com aplicacions tecnològiques concretes, eines de gestió com Scrumb o la gestió de l’error humà. L’import de la matrícula és bonificable mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, però s’ha de fer 10 dies abans del curset. Comencen el 23 de gener i acaben l’11 de desembre i per apuntar-se s’ha d’entrar al web de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot. Les places són limitades.

x