El Lleure Olot Parc (LLOP) torna per dinamitzar les vacances de Nadal dels més petits

El Lleure Olot Parc torna aquest dimecres per dinamitzar i fer més amenes les vacances de Nadal per als més petits. Està organitzat per Esplais de la Garrotxa, la Secció de Mainada del CEO i l’Agrupament Escolta Nostra Senyora del Tura.

La tercera edició del Lleure Olot Parc, popularment conegut com LLOP obre avui les portes de 3 a 2/4 de 8 de la tarda. El LLOP funcionarà els dies 27, 28 i 29 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener en horari de tarda; i el 5 de gener en horari de matí. Com és habitual té lloc al Recinte Firal d’Olot i cada dia una trentena de monitors s’encarreguen de vetllar pel correcte funcionament del parc. El recinte està destinat a nens i nenes de 3 a 12 anys. Aquest matí ja ha començat el Casal Multiesportiu de Nadal 2017 que es celebra al Pavelló Municipal d’Esports els mateixos dies que el LLOP en horari de matí.