Llibres de Batet publica el seu primer conte infantil mitjançant ‘Quin és el secret de la música?’ de Miquel Pascal i Roser Matas

Quin és el secret de la música? Aquesta és la pregunta que vol respondre la darrera obra de l’editorial Llibres de Batet, que per primera vegada publica un conte infantil. El llibre segueix la línia d’apostar per les creacions de quilòmetre zero ideades des de la mateixa comarca.

En Lluc és un nen inquiet, que es passeja per Olot mirant de resoldre una pregunta que fa temps que l’hi volta pel cap, a cop de ritme i harmonia. És la història que hi ha al darrere de ‘Quin és el secret de la música?’, el primer conte infantil que publica Llibres de Batet, l’editorial garrotxina de quilòmetre zero, que s’ha fixat ara en una obra escrita per Miquel Pascal. L’olotí agafa així una de les seves lliçons principals com a mestre musical i la converteix en un conte per a nens de quatre a deu anys.

L’obra combina la història de Pascal amb les il•lustracions amb fotografia fetes per Roser Matas i Quim Roca. A més, enceta la col•lecció ‘En Cueta i la Creuet’ de Llibres de Batet. El conte es pot trobar a la llibreria Drac d’Olot, o bé mitjançant el mateix web de l’editorial.