Una setantena de nens i nenes participen al Casal Multiesportiu de Nadal

L’Ajuntament d’Olot ha engegat el Casal Multiesportiu de Nadal. La iniciativa vol diferenciar-se del campus de tecnificació que s’oferia en anteriors hiverns. El Casal permet als nens i nenes practicar tot tipus de modalitats esportives, fins i tot esports en cadira de rodes.

Una setantena de nens i nenes de 4 a 12 anys participen al Casal Multiesportiu de Nadal. Els inscrits es reparteixen en les dues setmanes que dura el casal, del 27 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener. El campus es porta a terme al Pavelló Municipal d’Esports en horari de matí. Els nens i nenes inscrits tenen l’oportunitat de conèixer un ampli ventall de modalitats esportives.

L’oferta esportiva que proporciona el Casal Multiesportiu de Nadal es complementa amb les activitats de lleure que ofereix el Lleure Olot Parc al Recinte Firal.