‘Escena Garrotxa txa txan!’ és l’aposta cultural de la comarca per a aquest 2018

‘Escena Garrotxa txa txan!’ és la nova iniciativa cultural a la comarca per a aquest 2018. Arrencarà el 15 de gener al Teatre Principal, i fins el 27 de maig s’han programat una vintena d’espectacles en els nou municipis que de moment s’han sumat al projecte.

A partir d’aquest gener comença a la Garrotxa un nou circuit d’arts escèniques per a tots els públics: Escena Garrotxa txa txan! Es tracta d’una aposta del Consell Comarcal, de nou municipis de la comarca i de l’associació Rialles Olot. El projecte pretén impulsar una programació cultural de qualitat, fomentar la mobilitat d’espectadors entre poblacions de la Garrotxa i afavorir la dinamització de la indústria cultural. La companyia que encetarà el circuit serà El Pot Petit el 14 de gener a les 5 de la tarda al Teatre Principal d’Olot.

S’han programat divuit espectacles de gener a finals de maig. El segon serà el 21 de gener a Argelaguer a les 5 de la tarda. Des del Consell Comarcal i els consistoris participants, l’objectiu és el de donar continuïtat a la iniciativa i ampliar els municipis participants. Tota la programació del circuit es pot consultar a www.olotcultura.cat

x