Olot nomena Anna Vilanova com a nova ambaixadora de la ciutat

Olot nomena Anna Vilanova com a nova ambaixadora de la ciutat. Es tracta de la 21a representant del Consell d’Ambaixadors d’Olot, que es va iniciar l’any 2012. A través de la seva experiència, Vilanova, informàtica especialitzada en medicina i professora a Holanda, aportarà la seva opinió sobre els temes que afecten la ciutat des d’un punt de vista extern.

Viu a Eindhoven, ciutat dels Països Baixos, però ara passa a tenir una implicació institucional amb Olot. És Anna Vilanova, enginyera informàtica especialitzada en tecnologia mèdica i professora a la universitat holandesa de Delft, i darrera ambaixadora de la ciutat. Va marxar de Catalunya l’any 1998, i torna diverses vegades a l’any a Olot, però ara expressarà des de la distància la seva visió dels temes que afecten la ciutat, així com explorar possibles vies de col•laboració amb el seu entorn.

El nomenament d’Anna Vilanova és el 21è que fa l’Ajuntament d’Olot després d’iniciar el Consell d’Ambaixadors amb mossèn Joan Soler, l’any 2012.