La Unió Esportiva Olot incorpora el porter Òscar Bastida per afrontar amb garanties la segona volta de la lliga

La Unió Esportiva Olot ha presentat al porter Òscar Bastida, que lluitarà per la titularitat amb Xavi Ginard. Tot i ser conscient de la fantàstica temporada que està duent a terme el mallorquí, Bastida espera oferir una forta competència per fer-se un lloc dins l’equip.

Fa un mes que està entrenant a la Garrotxa, i en aquest mercat d’hivern ha estat presentat com a nou jugador de la Unió Esportiva Olot. És Òscar Bastida, porter vallesà de 22 anys format al futbol base del Girona i el Badalona. Relleva a Moha Chaoui, que passa un llarg període de recuperació després de lesionar-se a principi de temporada, i amb les seves qualitats ha convençut a Raúl Garrido per completar la segona volta amb l’Olot.

Fins ara, la porteria havia estat un maldecap per l’equip tècnic olotí per la falta d’efectius, i el titular del juvenil A Guillem Sacrest havia d’assistir a totes les convocatòries de la plantilla. Però guanyar-se un lloc a l’equip és complicat: Xavi Ginard està completant una de les seves millors temporades, considerat un dels jugadors amb més bona forma tot i els 23 gols encaixats en la primera volta.

Òscar Bastida ja estarà disponible per a Garrido el proper diumenge 7 de gener, quan arrenca la segona volta amb la visita de l’Hércules d’Alacant a l’Estadi Municipal d’Olot.